Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabadidő - egészséges életmód képes leírás - Egészséges életmód.tlap.hu
részletek »

Szabadidő - egészséges életmód - Egészséges életmód.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseges-eletmod.tlap.hu » Szabadidő - egészséges életmód
Keresés
Találatok száma - 7 db
Aktív, kreatív szabadidő az egész családnak!

Aktív, kreatív szabadidő az egész családnak!

Rengeteg szabadidő és sport termék, online megrendelhető. Gyors házhozszállítás. Játékok gyerekeknek és felnőtteknek: neocube, powerball, rubik, sárkány, zsonglőr termékek, neocube, tenisz, strand játékok, készségfejlesztő játékok, ismeretterjesztő játékok, bilibo, kites, szélforgó, ördögbot, ördöglakat.

Felnőtt játszótér komplett kivitelezése

Felnőtt játszótér komplett kivitelezése

Kínálatunkban a legkülönfélébb játszótéri eszközök között válogathat. Akár a gyerekek számára készül kerti játszótér, akár testedzésre is megfelelő felnőtt játszótér telepítésén gondolkodik, mi segítségére leszünk. Számos rönkfából készült kerti bútor és építmény is elérhető választékunkban. Többek között fa hintaágy, ülőgarnitúra, szék vagy pad rendelhető tőlünk, de megbízhat minket az előtető, a szaletli, sőt akár a kerti tároló megépítésével is. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk. Hívjon bátran!

G-OLDLake kombinált szauna

G-OLDLake kombinált szauna

A G-OLDLake Szauna az Ön otthonába viszi a szauna varázsát. Vállaljuk, komplett szaunák tervezését és kivitelezését a kisebb családi szaunától a 10-12 személyes közösségi szaunákig. Minőségi egyedi termékek egy életre! G-OLDLake szauna termékek választása egy kamatozó befektetés, mely egészségének megőrzését és immunrendszerének megerősítését szolgálja! Ön választ! Mi építünk. Több éves szauna gyártói tapasztalatunkra alapozva tudjuk, hogyan ötvözzük a jövő technológiáját a már jól bevált tradíciókkal. Kiváló szakember gárdánk egyedileg tervezi és gyártja az adott helyiségbe pontosan illeszkedő izzasztó fürdőt

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Hurrá, nyaralunk!

Hurrá, nyaralunk!

Nem is olyan régen még a nyaralás egyet jelentett a pihenéssel. Nem kellett hozzá más, csak egy beutaló, egy vízparthoz közeli szálláshely és némi költőpénz fagyira és vízibicikli kölcsönzésre. Ezeknek az időknek azonban vége, ma már mindenki kedvére megtervezheti szabadságát és válogathat a változatos programokból. A szabadidőhöz való viszonyunk és elvárásaink jócskán megváltoztak: manapság az élmény a lényeg. Jól bizonyítja ezt az is, hogy gombamód szaporodnak hazánkban az úgynevezett aquaparkok. Ezek a modern strandok - az úszás mellett - vadvízi sodrást, különböző hosszúságú és lejtésű csúszdákat és egyéb szolgáltatásokat is kínálnak, persze borsos belépőért.

Láthatatlan veszély a medencék környékén

Láthatatlan veszély a medencék környékén

A víz nemcsak felüdülést jelenthet a nyári hónapokban, hanem igen jó közvetítő közeg is lehet számos baktérium, vírus és gomba számára. Ha nem vigyázunk a medencék tisztaságára, ezen kórokozók felszaporodva a fürdőzők megbetegedését okozhatják. Bőrgomba, hüvelygomba, kötőhártya-gyulladás, a külső hallójárat gyulladása, vagy vírusos szemölcsfertőzés lehet a strandolás, fürdőzés eredménye. Éppen ezért érdemes kicsit odafigyeljünk testünk egészségére, ha vízközelben vagyunk.

Rabságban a szabadidőben

Rabságban a szabadidőben

A szabadidőnket számtalan módon eltölthetjük. Mi a jellemző mégis leginkább a honpolgárokra: mit kezdenek azzal a kevés szabadidővel, amely rendelkezésükre áll? A KSH legutóbbi statisztikái szerint a 18 és 70 év közötti személyek átlagosan napi négy órával rendelkeznek szabadon - ennyi marad fenn a főállású munkaidőn, egyéb pénzkereső tevékenységen, utazáson, háztartási teendőkön, gyermekek körüli feladatokon és az evés, alvás, tisztálkodás szükségének betöltésén túl. Ez az idő hétvégén értelemszer?en több, hét közben pedig 2-3 órára csökken. A szabadon felhasznált idő mennyisége némileg függ az iskolázottságtól - a képzettségi szinttel párhuzamosan növekszik - és a lakóhelytől is. A városiak életében jobban elkülönül a munkahelyen és az otthon töltött idő, míg a vidékieknél a szabad órák több részletben állnak rendelkezésre. A fiataloknak és az idősebbeknek általában több szabadidő jut, mint az aktívan dolgozó harmincas, negyvenes korosztálynak. Az igazán jelentős eltérést azonban a nemek szerinti különbség adja: a férfiak durván egy órával több szabadidővel gazdálkodhatnak.

Vitorlázás - Vitorlásverseny

Vitorlázás - Vitorlásverseny

A vitorlásverseny élőben zajlik, a szervezés online történik. Vitorlásversenyre a hajó kapitánya és legénysége jelentkezhet nálunk. Ha van hajód, legénységed és szeretnéd kipróbálni milyen profik vagytok, akkor lépj be a Yardstick közösségbe, ahol ott van mindenki aki szereti a vitorlázást.

Tuti menü