Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Munka és egészség - egészséges életmód képes leírás - Egészséges életmód.tlap.hu
részletek »

Munka és egészség - egészséges életmód - Egészséges életmód.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseges-eletmod.tlap.hu » Munka és egészség - egészséges életmód
Keresés
Találatok száma - 5 db
Az Egészséges Ülés Központja

Az Egészséges Ülés Központja

Ülőmunkát végez? Fáj a háta, dereka? Elege van hagyományos székéből? Óvja gerincét, csak egy van belőle! Tekintse meg honlapunkat, és kérje tanácsunkat, mielőtt új széket vásárol. A jó szék használatának előnyei: erősödő alsóvégtagi, medenceövi és törzsizom csoportok, a mélyhátizmok erősödése csökkentheti a gerincoszlop terhelését, csökkenő, vagy akár megszűnő nyak- hát- és derékfájás, koncentrációképesség javulás. Modern korunk alapvető bútordarabja a szék. Ezen töltünk el napi 6-8-10-12 órát, munkavégzéssel, tanulással, autóvezetéssel stb. A székek, autóülések tekintélyes része nem képes igazodni az ember anatómiai adottságaihoz, így az ülőmunkát végző teste kénytelen alkalmazkodni a rossz székhez. Ennek pedig, akár már rövid távon komoly egészségkárosító hatásai lehetnek. Akinek már fájt a dereka egy-két órás ülés után, annak nem kell különösképpen bizonygatni, hogy mennyire fontos lehet egy megfelelő, gerincbarát, aktív szék. Az Egészséges Ülés Központja tudatosan törekszik arra, hogy az Ön számára olyan aktív ülést nyújtó gerinckímélő székeket kínáljon, amelyekről a gyakorlat (világszerte a használók tízezrei) már bebizonyította, hogy aktívan segítik elő az egészséges testtartás kialakítását. Az általunk kínált székek a legmagasabb minőségi követelmények szerint készülnek, rendelkeznek orvosi és szakértői véleményekkel, díjakat nyertek nemzetközi vásárokon.

Betegségek megvelőzése menedzserszűréssel

Betegségek megvelőzése menedzserszűréssel

Különféle foglalkozások, más-más lehetséges betegségek forrásai lehetnek. Ezek megelőzésére szolgál a menedzserszűrés, melyet a WorCare Egészségpont jóvoltából bárki elvégeztethet. A szűrések különböző csomagokban találhatóak meg, valamint akár egyénenkénti igények szerint is össze lehet állítani a kért vizsgálatokat. Számos fajta szűrvizsgálat lehetséges az egészségközpontban, melyet a főváros több kerületében is el lehet érni. A felkeresett orvosok készséggel állnak rendelkezésre mindenki számára.

Gyógytorna cégeknek

Gyógytorna cégeknek

Saját, komplex gyógytorna technikánknak köszönhetően fájdalommentesen, és eredményesen kezeljük a különböző mozgásszervi problémákat. Specialitásaink a következő problémák gyógyítása, kezelése: porckorongsérv, derékfájdalmak, egyéb gerincproblémák, nyak és váll fájdalmak, ízületi kopások (térd, csípő), balesetek, műtétek utáni rehabilitáció, stroke utáni rehabilitáció, neurológiai kórképek kezelése. Gyógytorna szolgáltató hálózatunk megbízható, felkészült, és hatékony gyógytornászokat biztosít az Ön otthonába, tornatermünkbe, a munkahelyére, vagy akár kedvenc gyógyfürdőjébe is!

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Munka-alkoholizmus - szenvedélye a munka

Munka-alkoholizmus - szenvedélye a munka

A cég az otthona, a munka tölti ki az életét, a szabadsága alatt sem lazít, szorong. Az a sok ezer ember, aki ezt az önpusztító életet éli, korunk új szenvedélybetegségében, a munkamániában szenved. Sokáig élvezik a sikert, az elismerést, míg egy nap elpattan a húr, idegeik felmondják a szolgálatot, és képtelenek többé dolgozni. Amerikában a hetvenes években a munkaszenvedély az alkoholszenvedély (alkoholizmus) mintájára a 'workaholism' elnevezést kapta. A páciensnél a szenvedélybetegség minden tünete fellelhető, és úgy is viselkedik, mint egy alkoholfüggő: szüksége van az anyagra, azaz a munkájára. Egy munkamániás számára nincs rosszabb, mint a túl kevés munka. Ha nincs elég, gondoskodik róla, hogy legyen. Nála nem ritka a 70 órás hét. Hazaviszi a munkát, vagy ha nem, keres magának tennivalót otthon. Soha nincs szabadideje, ugyanis állandóan attól fél, hogy ha nem használ ki minden percet, haszontalanul telik az ideje. A munkamániás ember mindig többet dolgozik, mint amennyit elvárnak tőle.

Személyes coaching cégvezetőknek

Személyes coaching cégvezetőknek

Hogyan szólhatna az életed arról, amiről igazán szeretnéd? Most közelebb kerülhetsz a megoldáshoz! Az Életkerék egy gyorsan és egyszerűen elvégezhető, hatékony felmérés. Rengeteg időt és energiát spórolhat neked, mert a céltalan töprengés helyett azonnal meglátod, hogy az életed különböző részterületei hogyan állnak összhangban egymással, ill. a vágyaiddal.

Tuti menü