Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Család, gyerek és egészség - egészséges életmód képes leírás - Egészséges életmód.tlap.hu
részletek »

Család, gyerek és egészség - egészséges életmód - Egészséges életmód.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseges-eletmod.tlap.hu » Család, gyerek és egészség - egészséges életmód
Keresés
Találatok száma - 13 db
A biztonságos víztisztítók és a tiszta víz világa

A biztonságos víztisztítók és a tiszta víz világa

Az oldal több víztisztítós cég minőségi biztonságos víztisztítóit mutatja be, technológiai leírásokkal, tesztekkel, magyarázatokkal. Kiemelten foglalkozik a víz egészségi hatásaival, a víztisztítás különböző módszereivel, és függetlenül az alkalmazott víztisztítási módszertől, a legjobbnak bizonyult berendezések meg is rendelhetők. Megtalálhatók az egész ház vizét kezelő berendezések, a fiziológiás (ivás, főzés) felhasználásra méretezett konyhai víztisztítók, a fürdővíz minőségét javító zuhanyszűrők, a kútvizek kezelésére szolgáló fertőtlenítő, célzott anyageltávolító berendezések is. Megismerhető a fontos vízminőségi paraméterek szerepe, és ezek vizsgálata is megrendelhető. A vízminőség vizsgálat eredményeinek elemzése, a szükséges teendők, kezelések szükségességéről is azonnali, vagy kollégáimmal tartott szakmai értekezlet utáni tájékoztatás is benne van a szolgáltatásban. Komoly szakmai segítség bármilyen víztisztító választásához, vagy bármilyen víz kezeléséhez!

A cikk a kisgyermekkori egészségfejlesztésről szól

A cikk a kisgyermekkori egészségfejlesztésről szól

Az ajánlott cikk az egészséges életmód kialakításával foglalkozik, azaz az egészségfejlesztéssel kisgyermekkorban. Alapvető jelentőségű ugyanis megtenni minden lehetségest annak érdekében, hogy gyermekeink egészségesen nőjenek fel és egészségüket megőrizhessék felnőtt korukban is. A gyermekkor a legjobb időszak az egészség befolyásolására. Ebben a korban a leghatékonyabbak a gyermekek és egyben a későbbi felnőttek egészségét fejlesztő és betegséget megelőző programok. Erről szól az ajánlott cikk. Az írás egy olyan weboldalon található meg, mely kategóriákba rendezi a fejlesztési eljárásokat, ötleteket. A weboldal nem csak a szülőknek, hanem a pedagógusoknak is naprakész, friss információkkal szolgál a gyermekfejlesztés minden területén.

Családállítás

Családállítás

A családállítás egy olyan pszichológiai módszer, amellyel egy pár órás csoportfoglalkozás keretében fel lehet térképezni problémáink előlünk rejtett gyökerét. Elakadásaink nem mindig saját életünkből fakadnak, hanem átvehetjük szüleink, nagyszüleink megoldatlan problémáit, terheit. A módszer megmutatja, honnan ered a probléma. A családi rendszerben új rendet teremteni úgy lehet, ha megfogalmazásra és kimondásra kerül a valóság, ami valójában a mélyben rejtőzik. Ezeket nevezzük ?gyógyító mondatoknak?, segítségükkel lehet rituális módon letenni a családból hozott terheket, nem saját érzéseket, megéléseket. Gyakran fontos felismeréseket adnak, akár katarzishoz is vezethetnek. Ezáltal tud megindulni a gyógyulás folyamata, ami segít elindítani bennünket saját életünk útján. A családállításon részt vevők sokszor arról számolnak be, hogy akár egy alkalom után szó szerint gyökeres változás történik életükben: káros párkapcsolati minták szűnnek meg, családi viszonyok rendeződnek, nehéz sorsok jobbra fordulnak. Gyermekek tünetei mögött is gyakran olyan lelki ok állhat, amely a családra vezethető vissza. 18 éven aluli gyermek helyett elég, és ajánlott is, hogy a szülő jöjjön el állításra.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Férfi termékenység fokozás

Férfi termékenység fokozás

A férfi meddőség hátterében általában a spermium valamely rendellenessége, illetve hiányossága áll, melyre a sperma vizsgálat adhat választ. Ha minőségi problémát jelez a sperma vizsgálat, akkor a PROfertil alkalmazása egy hatékony lépés lehet a sperma minőségének javítására, mert optimális hatóanyag kombinációjának köszönhetően antioxidánsokkal, és - a spermanövelés szempontjából is létfontosságú - mikrotápanyagokkal látja el a spermiumokat. Látogasson el weboldalunkra, ahol megrendelheti a terméket, továbbá fontos információkat olvashatnak a férfi meddőség okairól és a sperma vizsgálat jelentőségéről!

Gyermekeket érintő fertőző betegségek

Gyermekeket érintő fertőző betegségek

A gyermekbetegségek olyan gyermekeket veszélyeztető betegségek, fertőzések, melyek lehetnek gyors vagy lassabb lefolyásúak, érinthetnek egyetlen gyermeket vagy akár egész gyerekközösségeket, családokat, lehetnek akár fertőzőek. Az oldalon az érdeklődők felvilágosítást kaphatnak a gyermekeket érintő, veszélyeztető betegségekről, fertőzésekről, mint a bárányhimlő, a rotavírus, a légúti fertőzések, az asztma, azok tüneteiről, gyógymódjáról és a megelőzéséről. A gyermekeket kisgyermekkori balesetek is érhetik, melyek megelőzése is a szülők feladata. A fentieken kívül orvosi tanácsokat kaphatnak, megtörtént, tanulságos esetekről olvashatnak, online tanácsadást is igénybe vehetnek az aggódó szülők.

Hosszú alvással óvjuk gyerekeinket a depressziótól

Hosszú alvással óvjuk gyerekeinket a depressziótól

Kisebb eséllyel lesznek depressziósok, vagy gondolnak öngyilkosságra azok a tizenévesek, akik legkésőbb este tízkor lefekszenek aludni, mint tovább fennmaradó társaik, derül ki a New York-i Kolumbia Egyetem Klinikai Központjának legfrissebb kutatásából, melyet Seattle-ben az Alvástársaságok Szövetségének kongresszusán ismertettek.

Károlyi Dental Budapesten

Károlyi Dental Budapesten

Az egész család számára széleskörű fogászati kezeléseket és beavatkozásokat vállal a Károlyi Dental. A fogorvosi rendelő Budapesten található, a Ferenciek teréhez közel fekvő Károlyi utcában, az V. kerületben. A professzionálisan felszerelt rendelő fogszabályozás terén is modernt technológiákat alkalmazva fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt szép mosolyt biztosít. A kezelések teljes körűek, a fogak minőségének javítása az orvos csapat számára nem okoz nehézségeket. Időpont egyeztetést követően mindenkit készséggel várnak.

Mosódió

Mosódió

A mosódió nem tartalmaz agresszív foszfátokat és tensideket, vagyis olyan anyagokat, melyek szennyezik környezetünket, és melyek az allergiásoknál és különféle bőrbetegségekben szenvedőknél bőrirritációt okozhatnak. Mi - néhány más értékesítővel ellenétben - a vastagabb héjú, I. osztályú minősítéssel rendelkező változatot forgalmazzuk.

Növényi összetevőkkel a babák fogzásakor

Növényi összetevőkkel a babák fogzásakor

Babák fogzási időszakában felmerülő ínyfájdalom kezelésére egy igazán hatékony gélt fejlesztettek ki, mely hozzáadott mesterséges és káros anyagot nem tartalmaz, csak növényekből kinyert hatóanyagokat, és propoliszt. Az OSA fogínygél online elérhető készítmény, a Cremum Pharma Kft. forgalmazásában érhető el. A gyulladás és a fájdalom is egyaránt csillapítható ez alatt az időszak alatt, melynek segítségével ez alatt a pihenés és a mindennapok is könnyebben fognak telni. A termék kedvezményesen rendelhető a weboldalról.

Hirdetés
Öt jel, hogy a gyereked szektába kevered

Öt jel, hogy a gyereked szektába kevered

Különösen a kamaszkor idején, az identitáskeresés korszakában jellemző, hogy gyermekeink csoportokat, társakat igyekeznek keresni maguknak, s ilyenkor a legnagyobb a veszély, hogy az intellektuális éhségüket valamilyen,számunkra talán ismeretlen, vallási közösség,szekta fogja kielégíteni. De honnan tudhatjuk, hogy valóban erről van szó ? A szektákkal kapcsolatos negatív felhangot főként a nagy ún. történelmi egyházak adták, ezért ki kell emelni öt magatartásmódot, amely a szektákra és tagjaikra jellemző lehet, amelyek esetén el kell gondolkodnunk:

Úszás a baba egészségért

Úszás a baba egészségért

Kisfóka babaúszás csapata szeretettel várja a víz kedvelőit. Több 45 perces szigorúan kis csoport létszámú csecsemőúszás, ovis úszás, kisiskolás úszás személyre szabott oktatása indul. Helyszínünkön kellemes meleg és 8 pelenkázó, játéksarok várja a kicsiket. Felnőttek addig igénybe vehetik egyéb szolgáltatásainkat mint a szolárium, infra szauna és a sóbarlang által nyújtót tisztító hatást. Szeretettel várjuk Önöket és gyermeküket foglalkozásainkon Nagytarcsán! Budapestről könnyen és hamar megközelíthető helyen.

Úszásoktatás gyerekeknek

Úszásoktatás gyerekeknek

A rendszeres úszás nem csak az állóképességünket növelheti, de ha a téli hideg hónapokban rendszeresen hódolunk ennek a szabadidős tevékenységnek, akkor az immunrendszerünket is jelentősen erősítheti és ellenállóbbá teheti szervezetünket. Az úszásoktatást sokak szerint nem lehet elég korán kezdeni, ezért Vecsési tanuszodánkban lehetőség van a kisgyermekes szülőknek babaúszás oktatás igénybevételére is, de természetesen a nagyobb gyerekeknek is rendszeresen indítunk úszásoktatási tanfolyamokat.

Vitamin katonák - egészséges táplálkozás az óvodában

Vitamin katonák - egészséges táplálkozás az óvodában

Az egészséges táplálkozás alapjait is,- mint sok más egyebet- ebben a korban kell megteremteni. A szülőknek adhatunk ötleteket, segíthetjük őket milyen minőségű, mennyiségű élelem fontos a gyermek fizikai fejlődéséhez.

Tuti menü